FantASStisch – een aanbod voor kinderen (6+) en (jong)volwassenen met autismespectrumstoornis (ASS)

Het traject ‘FantASStisch’ is ontwikkeld voor 3 doelgroepen: mensen met autisme, de brusjes (broertjes en zusjes) van iemand met autisme en het gezin waarin iemand autisme heeft. Tijdens het ‘FantASStisch’ traject leer je meer over wat autisme inhoudt en geeft coach Lilian je concrete tips en handvatten mee die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Zo kan Lilian je bijvoorbeeld helpen met psycho-educatie rond autisme en biedt zij ook (thuis)begeleiding aan. Bij de (thuis)begeleiding kan coach Lilian je meer leren over plannen en organiseren, sociale vaardigheden en communicatie.

Heb jij een specifiekere vraag? Vind je het bijvoorbeeld spannend om alleen naar een belangrijke afspraak buiten de deur te gaan? Of ga jij binnenkort naar een nieuwe school en wil je graag begeleiding tijdens deze grote stap? Ook dat is mogelijk! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Coach Lilian heeft diverse cursussen en opleidingen gedaan rond het thema autisme en is daarnaast al ruim 13 jaar werkzaam met (jong)volwassenen met autismespectrumstoornis. Het ‘FantASStisch’ traject is geschikt voor mensen met een (rand)normaal tot hoogbegaafd niveau.

Lees ook:

  • De rode knop – een aanbod voor kinderen (6+) met angst, trauma en/of hechtingsproblematieken
  • Trauma & Hechting – een aanbod voor (jong)volwassenen (16+) met angst, trauma en/of hechtingsproblematieken

< Terug naar hoofdpagina Ons aanbod