Bij Meneer Hond vinden we het belangrijk om mensen weer blij te maken en dit doen we samen!

Nieuwsgierig naar ons team? We stellen ons graag even voor:

Ik ben Lilian, warm en toegankelijk, graag in de natuur, en geïnteresseerd in het verhaal van de ander. Ik heb altijd al een grote passie gehad voor het werken met mensen die op een of andere manier moeite hebben met het vinden van een plekje in de maatschappij.

Ik heb een WO-Bachelor in de Psychologie (BSc) en heb daarnaast nog vele cursussen en trainingen afgerond op het gebied van autismespectrumstoornis en andere psychische kwetsbaarheden.

Ik ben als professioneel hulpverlener aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en ik ben een door NOBCO erkende coach.

Om coachees met trauma(klachten) en PTSS nog beter te kunnen helpen, heb ik in maart 2020 een certificaat ‘psychotrauma hulpverlener’ behaald. Mijn kennis houd ik up-to-date door het volgen van congressen: zo volgde ik in 2020 het autismecongres, congres traumasensitief werken en het congres hechtingsproblematiek.

Specifiek voor het werken met honden die ingezet worden als co-coach heb ik diverse cursussen afgerond, waaronder de cursus Dierbegeleider. In mijn praktijk werk ik samen met mijn hond Floyd en met Maddy.

Onze visie

Bij Meneer Hond werken wij vanuit de herstelvisie. In het kort betekent dit dat wij de persoon centraal stellen, de coachee binnen zijn traject een eigen verantwoordelijkheid en autonomie (zeggenschap) heeft en de focus ligt op het groeipotentieel. Wij geloven dat jij de antwoorden al in je hebt en wij stellen jou de juiste vragen om tot deze antwoorden te komen.

Meneer Hond aan tafel

Ben jij (startend) coach en wil jij graag samen brainstormen over het hebben van een praktijk, dieper ingaan op klantenwerving, marketing, sociale media en vormgeving? Speciaal voor jou hebben wij het het coach-to-coach aanbod ‘Meneer Hond aan tafel’ ontwikkeld.

‘Meneer Hond aan tafel’ wordt gegeven door coach Lilian en vormgeefster Lisa en dit allemaal in combinatie met een heerlijke lunch! Wil je graag meer weten over dit coach-to-coach aanbod en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.