We werken als het weer het toelaat zo veel mogelijk buiten.

Voordat je kunt beginnen aan een traject bij Meneer Hond hebben we eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bij het gesprek bespreken we telefonisch of via een videogesprek in ongeveer een half uur je vragen en kijken we samen naar de doelen die je voor ogen hebt. Hoeveel sessies je nodig hebt of wil volgen, staat volledig vrij. Wil je liever aan de slag zonder een coachhond? Dat mag natuurlijk ook.

Wil je na het kennismakingsgesprek graag aan de slag bij Meneer Hond? Dan ben je van harte welkom voor een intake en een proefsessie in onze praktijk in Berlicum (Middelrode). Bij Meneer Hond kost één uur coaching €75,00 inclusief btw. Je kunt de zorg van Meneer Hond ook uit je persoonsgebonden budget (PGB) betalen. Interesse? Neem dan contact op.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Naast een betaling uit een PGB kunnen de kosten van de sessies bij Meneer Hond ook gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar. Wil jij weten of jij hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met jouw verzekeraar en ga na tot hoeveel jij per jaar vergoed kan krijgen. De sessies van Meneer Hond vallen onder de psychosociale hulpverlening en zijn daarom onderdeel van de aanvullende verzekering.