Door vertrouwen naar verandering.

Bij Meneer Hond gaan wij tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek samen aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt. Als je wilt, kun je bij Meneer Hond aan de slag met coachhond Floyd en/of coachhond Maddy. Werk je liever zonder hond? Dat kan natuurlijk ook.

Ons aanbod bestaat uit drie trajecten die allemaal afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Lees meer over ons aanbod:

  • FantASStisch – een aanbod voor kinderen (6+), pubers en (jong)volwassenen met autismespectrumstoornis (ASS)
  • De rode knop – een aanbod voor kinderen (6+) met angst, trauma en/of hechtingsproblematieken
  • Trauma & Hechting – een aanbod voor (jong)volwassenen (16+) met angst, trauma en/of hechtingsproblematieken

Staat jouw hulpvraag hier niet tussen? Heb jij bijvoorbeeld een vraag over depressie of heb jij een complexere diagnose? Er kan altijd individueel bekeken worden of coaching bij Meneer Hond mogelijk is. Daarvoor kun je ons een e-mail sturen. Wil je graag weten hoe je in de praktijk aan de slag kunt met een coachhond? Lees dan de ervaringen van anderen.

Meneer Hond aan tafel

Voor (startende) coaches die graag willen brainstormen over het hebben van een coachpraktijk, klantenwerving, marketing, presentatie en vormgeving hebben wij het aanbod ‘Meneer Hond aan tafel’.

‘Meneer Hond aan tafel’ wordt gegeven door coach Lilian en vormgeefster Lisa en dit allemaal in combinatie met een heerlijke lunch! Wil je graag meer weten over dit coach-to-coach aanbod en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.